Avasin sitten tänään itsekin blogin, vaikka en ole kovin varma, mihin näitä tarvitaan. Itse olen opettajana jo vuosia viestinyt, julkaissut ja ohjannut opiskelijoita sekä internetin kotisivuni että verkko-oppimisympäristöjen kautta.

Myös tällä blogi sivulla aion jatkaa tuota perinteisempää julkaisutapaa keskittymällä täällä verkko-opetukseen ja verkko-opettajuuteen liittyviin kehittelyihin, kysymyksiin, linkkeihin, materiaaleihin ja vinkkeihin.

Mikä minua sitten motivoi - uuden web -välineen - blogin avaamiseen ? Sen ainakin tiedän, että nimittämäni "mesesukupolvi" (nk. c-generation) on ottanut nämä web2 välineet aikalailla luonnollisena osana vuorovaikutusmaailmaansa käyttöön. Toisaalta blogi mahdollistaa kotisivuja ja suljettuja verkko-oppimisympäristöjä paremmin avoimuutensa ja vuorovaikutusmahdollisuutensa ansiosta laajemman kommunikaatiorajapinnan sekä vuorovaikutuksen samoista asioista kiinnostuneiden välillä.

No antaas kattoa, mihin suuntaa verkko-opettajan blogin käyttö etenee?

Ps. Ihan noin uteliaisuuttani ajattelin tiedustella onko jollain vuodatus.net lukijalla omia kokemuksia mobiilioppimisesta ja -opetuksesta yliopistoissa tai ammattikorkeakoulussa? Olisi kiva kuulla tai saada jotain internet osoitteita asian tiimoilta.