Sähköpostitoimintojen opettelu edistyy. Opiskelusähköpostilaatikkoon meneminen ja saapuneiden viestien halllinta onnistuu ihan kiitettävästi. No problem. Sen sijaan työsähköpostilaatikon kanssa oli enemmän ongelmia.

Notesin, DNA:n ja Nokia yhteistyöhön kytkeminen tuotti päänvaivaa. Asia kuitenkin eteni pienten kokeilujen jälkeen organisaatiomme Notes vastaavan atk suunnittelijan ripeällä ja ystävällisellä avustuksella kiitettävään lopputulokseen. Eli sähköposti aukeaa.

Työsähköpostia käytettäessä ongelmaksi kuitenkin vielä on muodostunut se, että puhelin hakee sähköpostipalvelimilta muutakin kuin inboxiin saapuneet uudet viestit. Eli jos uusia viestejä ei ole, puhelin hakee arkistoiduista viesteistä päivämäärän mukaan uusimpia. Tästä seuraa tarpeettomia arkistointijärjestelyihin liittyviä ongelmia. Asia on selvityksen alla.

Sähköpostien luku sujuu nyt ongelmiatta tavallisen langattoman kotiverkon kautta. Seuraaksi aion testata sparknet yhteyden toimivuutta wlan ratkaisuna E61 puhelimessa sekä sähköpostin lukua sparknetin kautta. Siitä myöhemmin.

Tämän viikon kokeiluissa yhteys ja katselu Ylen uusimpaan TV uutislähetys taltiointii, talousuutisiin sekä radiouutisiin toimi ihan ok. Mutta niin kuin jo aikaisemminkin olen todennut, ei E61 näyttö - vaikka aika iso onkin - ole luotu TV lähetysten katseluun (kyllän kuvauksen kohteesta selvän saa, joskus lähikuvaotoksista ihan hyvinkin).